Τηλ.::
Κίνα Ηλεκτρικό καλώδιο που τραβά τα εργαλεία κατασκευαστής
Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd.

Επαγγελματική εναέρια γραμμή που δένει με σπάγγο τον κατασκευαστή

Καλώδιο Undergroud που τραβά τον προμηθευτή εργαλείων.

Αρχική Σελίδα

Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd.

Η Co. εξοπλισμού ηλεκτρικής δύναμης Lingkai Ningbo, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της ηλεκτρικής δύναμης Machinery.We που βρίσκεται στην πόλη Ningbo Τα όλα προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης των φραγμών, που ανυψώνουν τους εξοπλισμούς, κύλινδροι καλωδίων, πένσα αγωγών, βενζίνη τροφοδότησαν το βαρούλκο, Tensioner, Πολωνούς τζιν και τα καροτσάκια επιθεώρησης, η υδραυλική μηχανή μπαρών τροφοδότησης και άλλη εκτίμησαν την ηλεκτρική μηχανή. Είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τους φίλους με τους πελάτες και να καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη σχέση για να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον. Είμαστε έτοιμοι για σας, καλωσορίζουμε για να μας στείλουμε τις έρευνες!

 

Περιοχή παραγωγής  

Η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με το κάθετο επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο υψηλής ακρίβειας, το οριζόντιο επεξεργαμένος κέντρο, CNC την ακονίζοντας μηχανή, CNC τον τόρνο, CNC τη μηχανή άλεσης και άλλο προηγμένο εξοπλισμό, που εξοπλίζονται επίσης με έναν μεγάλη οριζόντια τόρνο, έναν τόρνο, punching μια μηχανή, rocker έναν μεγάλο γερανό και μια γυαλίζοντας μηχανή, μια ηλεκτρική μηχανή συγκόλλησης και άλλο γενικό εξοπλισμό, και το σχέδιο και η κατασκευή της νάυλον πετώντας μηχανής ροδών και άλλων ειδικών εξοπλισμού επεξεργασίας και τεχνολογίας εγκαθιστούν.

 

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και ποιότητα Certifaictions

Η επαγγελματική ικανότητα Ε&Α είναι η προϋπόθεση της καινοτομίας προϊόντων και της τεχνολογικής προόδου. Πολλά προϊόντα της ομάδας έχουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τους. Έχουν λάβει 6 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, σχεδόν 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στα πρότυπα χρήσης και τα σχέδια. Και πολλές συμπεριλαμβανόμενος φορές στο Ningbo δημοτικό σχέδιο παραγωγής νέων προϊόντων δοκιμαστικό και το εθνικό βασικό σχέδιο νέων προϊόντων.

Βάσει της εφαρμογής της ποιοτικής διαχείρισης συστήματος ISO9000, η επιχείρηση πραγματοποιεί το ειδικό σύστημα διαχείρισης TS16949 της αυτοκινητικής βιομηχανίας σε έναν υψηλότερου επιπέδου.

Κίνα Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4
 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ CO. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ NINGBO YKER, ΕΠΕ

Αριθμός Υπαλλήλων : 180~200

Ετήσιες πωλήσεις : 10MUSD-18M

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Εγκαταστάσεις και συσκευή

 

1) Η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με το κάθετο επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο υψηλής ακρίβειας, το οριζόντιο επεξεργαμένος κέντρο, CNC την ακονίζοντας μηχανή, CNC τον τόρνο, CNC τη μηχανή άλεσης και άλλο προηγμένο εξοπλισμό, που εξοπλίζονται επίσης με έναν μεγάλη οριζόντια τόρνο, έναν τόρνο, punching μια μηχανή, rocker έναν μεγάλο γερανό και μια γυαλίζοντας μηχανή, μια ηλεκτρική μηχανή συγκόλλησης και άλλο γενικό εξοπλισμό, και το σχέδιο και η κατασκευή της νάυλον πετώντας μηχανής ροδών και άλλων ειδικών εξοπλισμού επεξεργασίας και τεχνολογίας εγκαθιστούν.

 

2) Οι υπάρχουσες εξεταστικές μέθοδοι της επιχείρησης είναι σε καλή κατάσταση, ο εξοπλισμός ανίχνευσης είναι προηγμένος και ολοκληρώνει, η οργάνωση επιχείρησης που το δωμάτιο μέτρησης, εργαστήριο, εξόπλισε με μια οριζόντια εκτατή μηχανή δοκιμής, εκτατή δοκιμή, κάθετη ανυψωτική μηχανή δοκιμής πύργων υδραυλική καθολική, ελεγκτής σκληρότητας, αλατισμένη μηχανή δοκιμής ψεκασμού, υδραυλική ενσωματωμένη δοκιμή και ο εξοπλισμός δοκιμής, από την εισερχόμενη επιθεώρηση πρώτης ύλης στην επιθεώρηση εργοστασίων των προϊόντων, μπορεί πλήρως να εγγυηθεί τον ποιοτικό έλεγχο των μερών και της απόδοσης προϊόντων.

 

3) Η επαγγελματική ικανότητα Ε&Α είναι η προϋπόθεση της καινοτομίας προϊόντων και της τεχνολογικής προόδου. Πολλά προϊόντα της ομάδας έχουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τους. Έχουν λάβει 6 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, σχεδόν 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στα πρότυπα χρήσης και τα σχέδια. Και πολλές συμπεριλαμβανόμενος φορές στο Ningbo δημοτικό σχέδιο παραγωγής νέων προϊόντων δοκιμαστικό και το εθνικό βασικό σχέδιο νέων προϊόντων.

Βάσει της εφαρμογής της ποιοτικής διαχείρισης συστήματος ISO9000, η επιχείρηση πραγματοποιεί το ειδικό σύστημα διαχείρισης TS16949 της αυτοκινητικής βιομηχανίας σε έναν υψηλότερου επιπέδου.

 

 

 

 
 
 
 

υπηρεσία της εταιρίας

Presales υπηρεσία
Μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες την πλήρη λύση και για το installtion καλωδίων και μέχρι την υπερυψωμένη κατασκευή γραμμών μετάδοσης 1000kV. Με βάση τη ζήτηση των πελατών μας, παρέχουμε επίσης τις τεχνικές συμβουλές.
 
Υπηρεσία -πώλησης
Και ο συντονισμός και η συνέχεια είναι διαθέσιμοι στην επιχείρησή μας. Τα προϊόντα μας γίνονται στην ακριβή συμμόρφωση με τα εσωτερικά πρότυπα και τις διεθνείς ανάγκες.
 
Υπηρεσία μεταπωλήσεων
Τα προϊόντα μας δίνουν στους πελάτες μας την εξουσιοδότηση ενός έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο πελάτης μας μπορεί να πάρει το ελεύθερο maintaince και μέρη αντικατάστασης, σε πρόσθετο, δίνουμε την ελεύθερα τεχνική υποστήριξη ταχυδρομικώς ή τηλεφωνικώς.
 

1. Εξ ονόματος της καταναλωτικής εγκατάστασης, προϊόντα ανάθεσης

2. Σύμφωνα με τις καταναλωτικές απαιτήσεις, τεχνική καθοδήγηση στη χρήση άλλων πτυχών

3. Για να εξασφαλίσουν τον ανεφοδιασμό των ανταλλακτικών συντήρησης

4. Αρμόδιος για τις υπηρεσίες συντήρησης, και παρέχετε την κανονική συντήρηση, περιοδική συντήρηση

5. Για να παρέχουν στους καταναλωτές τις κανονικές τηλεφωνικές συνεντεύξεις

6. Ο χειρισμός των επιστολών καταναλωτικών καταγγελιών και των επισκέψεων και των τηλεφωνικών συμβουλών, καταναλωτικές συμβουλές απάντησης.

Ενώ ποικίλοι τρόποι να συλλεχθούν οι καταναλωτικές απόψεις σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων, και έγκαιρες βελτιώσεις κάτω από τις συνθήκες.

Πωλήσεις εργοστασίων άμεσα, αφιερωνόμαστε για να παρέχουμε σε σας υψηλό - ποιοτικά προϊόντα, άριστη υπηρεσία και ανταγωνιστική τιμή.
Ελπίζουμε ειλικρινά να καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία σχέσεων με σας.

 

 

Κίνα Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Ομάδα επιχείρησης

Οικογενειακή ομάδα

Υπάρχουν περισσότεροι από 200 υπάλληλοι στην επιχείρηση ομάδας. Μεταξύ τους, υπάρχουν περισσότεροι από 50 ανώτεροι και τίτλοι μέσων επιπέδων, τεχνικοί και στελέχη. Τον Ιούλιο του 2004, η δημοτικό έρευνα και το αναπτυξιακό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής οργάνωσης επιχείρησης, και χρησιμοποιημένο «κέντρο» ως τεχνολογική υποστήριξη για την έρευνα και την ανάπτυξη των διάφορων νέων προϊόντων.

 

 

Ningbo Lingkai Electric Power Equipment Co., Ltd.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉ ΠΕΡΙΟΧΉ NINGBO XIANGSHAN
Τηλ.::86--15958291731
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Ηλεκτρικό καλώδιο που τραβά τα εργαλεία προμηθευτής. © 2018 - 2020 electricalcablepullingtools.com. All Rights Reserved.